25. Jun 2015

Lansering av North Cocktails!

Etter flere års jobbing har vi i North nådd en stor milepæl - produktene er endelig lansert på det norske markedet! 19 juni arrangerte vi lanseringsfest for The White Cocktails Collection by North med stor suksess. Vi var så heldige at Anita Krohn Traaseth inviterte oss til å holde lanseringen på Innovasjon Norges hovedkontor i Oslo, og vi kunne ikke fått et bedre lokale for lanseringen vår.

70 gjester dukket opp og feiret lanseringen sammed med oss i North. Det ble servering av prosecco og tapas og selvfølgelig cocktails til alle sammen. Sondre Justad avsluttet kvelden med fantastisk musikk som satte stemningen for de sene nattetimer i hovedstaden.

Bak produktene som nå endelig er lansert ligger det mye hardt arbeid og mange sene nattetimer på kontoret! North ønsker å takke alle som har vært med å hjulpet oss til der vi er i dag. Spesiell stor takk fortjener Innovasjon Norge og da spesielt Anita, Ove og Maiken. Inkubator salten og da spesielt Pål Ove har vært til stor hjelp med rådgiving og alltid stilt opp for å svare på våre mange spørsmål om alt fra himmel til jord. Kunnskapsparken i Bodø, Handelshøgskolen i Bodø og Erlend Bullvåg for gode råd. Takk til ArcusGruppen som har produsert Cocktailene våre.

 

Stor takk til Jan og Per, og ikke minst en stor takk til vår styreformann Jan Oluf for uvurderlig hjelp!